Τρόποι Αποστολής – Παραλαβής

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Αποστολή με EΛΤΑ

Η παραγγελία σας αποστέλλεται μέσω του δικτύου των ΕΛΤΑ.

Χρόνος παράδοσης των παραγγελιών

Η επεξεργασία των παραγγελιών σας ξεκινά κάθε μέρα στις 9.00 το πρωί και η παράδοση τους γίνεται σε 3-5 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα κατάθεσης / εμφάνισης της πληρωμής .

Η παράδοση των προϊόντων γίνεται μέσα στο ωράριο των ΕΛΤΑ , όπως αυτό ορίζεται από τον Νόμο. Σε περίπτωση απουσίας του παραλήπτη η ενημέρωση γίνεται μέσω συστημένου ειδοποιητηρίου ώστε να ολοκληρωθεί η παραλαβή του δέματος.

Χρέωση Αποστολής

Η χρέωση αποστολής είναι η εξής :

  • Για όλη την Ελλάδα (έως ένα (1) κιλό**) : 2,60€.
  • Για Κύπρο και Βαλκανικές χώρες (έως ένα (1) κιλό**) : 19,92€.
  • Για χώρες της Ευρώπης (πλην Βαλκανιών και Κύπρου) (έως ένα (1) κιλό**) : 25,77€.
  • Για λοιπές χώρες (π.χ Αμερική , Αυστραλία κ.α.) (έως ένα (1) κιλό) : 29,26€.

**Για δέματα βάρους άνω του ενός (1) κιλού η χρέωση γίνεται βάσει της τιμολογιακής πολιτικής των ΕΛΤΑ , που βρίσκεται εδώ.

Γενικά

Για τη δική σας καλύτερη ενημέρωση, όσον αφορά την αποστολή της παραγγελίας σας, η “e-creations.gr” σας αποστέλλει μέσω email τον αριθμό αποστολής, τον οποίο τοποθετείτε στη σελίδα των ΕΛΤΑ ώστε να ενημερώνεστε σε ποιο ακριβώς σημείο βρίσκεται η παραγγελία σας και για τον ακριβή χρόνο παράδοσης.

H “e-creations.gr” δεν ευθύνεται για τυχόν καθυστερήσεις στην παράδοση των προϊόντων όταν στην διαδικασία υπεισέρχονται αστάθμητοι παράγοντες. Ενδεικτικά, δεν ευθύνεται για καθυστερήσεις παράδοσης που οφείλονται, σε ενδιάμεσους χώρους φόρτωσης – εκφόρτωσης, απεργίες μεταφορικών μέσων ή άλλου είδους απεργίες που επηρεάζουν τη διακίνηση των εμπορευμάτων. Στην περίπτωση αυτή θα επικοινωνήσουμε το ταχύτερο δυνατό μαζί σας για να συνεννοηθούμε για τη νέα ημερομηνία παράδοσης.